Kdo smo?

Smo družinsko podjetje in želimo slovenske tradicionalne izdelke ponuditi na nekoliko drugačen oblikovni način.

S pomočjo izkušene ekipe oblikovalcev smo oblikovali kolekcijo ročno izdelane keramične embalaže, v kateri so najkakovostnejši izdelki združeni pod eno streho. Keramika je naravni material, ki najbolje ohranja okus in kvaliteto vsebine. Naši izdelki so izdelani izključno v Sloveniji in jih tržimo pod našo, zaščiteno blagovno znamko OKUSI SLOVENIJE,

Razen dobre vsebine je naša keramična embalaža lahko okras vsakega doma, naši izdelki pa uporabni tudi kot lepo darilo.

Specialist za čokolado

Čokolade Okusi Slovenije

Izdelujemo čokolade z zanimivimi kombinacijami okusov. Izdelujemo mlečne čokolade, dodamo pa jim najrazličnejše dodatke. Od klasičnih kot sta na primer mandelj ali brusnica, do bolj posebnih, kot so solni cvet ali lavanda.

Uporabljamo vrhnsko temno čokolado. Že dalj časa ja dokazano, da ima temna čokolada veliko pozitivnih učnikov, kajti vsebuje veliko antioksidantov. Zaradi flavanolov njej znižuje krvni pritisk in lajša spanec. Košček čokolade na dan pa tudi izboljša delovanje vaših možganov.

Olja za vsak okus

Olivno in bučno olje

V ponudbi Okusov Slovenije najdete tudi olja, pridelana v Sloveniji, Ponujamo vam prvovrstno ekstra deviško olivno olje ter domače prekmursko bučno olje.

Če pa radi eksperimentirate z okusi, vam lahko ponudimo olja z dodatki, kot so olje s tartufi, s čilijem ali z jurčki. Odličen dodatek za izboljšanje mesnih jedi, omak, in solat.

Testenine

Domače testenine Okusi Slovenije

Testenine so izdelane po domači recepturi, za piko na i pa poskrbijo dodatki, ki vaše brbončice popeljejo na višjo raven. Vsem našim testeninam dodamo nekaj, kar jih dela posebne.

Lahko izbirate med testeninami z okusom čokolade, z dodatkom čilija, z okusom jurčkov, špinače in rožmarina ter naša posebnost - testenine z refoškom. S pravo omako dobite vrhunsko razvajanje vaših brbončic!

Začimbne soli

Soli Okusi Slovenije

Sol ojača in izboljša okus večine jedi. Naše začimbne soli ga ponesejo še ne višjo raven. Soli iz piranskih solin dodamo okusne dodatke.

Vse soli so pakirane v mali embalaži, primerni za darilo. Poleg klasične grobo mlete soli vam ponujamo sol z zelišči, žar mešanico, sol s tartufi...

Darilni seti

Darilni seti Okusi Slovenije

Če iščete prav posebno darilo za vaše partnerje, potem so naši darilni seti odlično in okusno darilo.

Za vas smo pripravili okusne kombinacije naših izdelkov, na voljo pa so še prav posebni kompleti z drugimi odličnimi izdelki. Pakirani so v črno darilno embalažo.